Homeopátiás készítmények alkalmazása

Nyomtatás

 

Egyes ételféleségek blokkolják a homeopátiaszerű információs készítmények hatását, melyek fogyasztását nem ajánljuk. Ezek a következők:

  • koffeines 
  • italokszénsavas italok, szénsavas alkoholok
  • mentolos, eukaliptuszos cukorkák, rágók
  • mentolos fogkrém, szájvíz. mentolos cigaretta
  • erős fűszerek.

Fontos a bő folyadékbevitel, lehetőleg napi 1.5-2 liter. Ez lehet gyógynövény tea, szűrt vagy rostos üdítő, szénsavmentes ásványvíz, csapvíz.

A homeopátiás készítményeket éhgyomorra kell bevenni. A bevétel előtt és után is teljen el 20, 30 perc, ez altt az idő alatt ne étkezzen, de vizet fogyaszthat.

Fontos, hogy a bogyócskákat hagyni kell a szájnyálkahártyán felszívódni. Nyelv alatt kell elszopogatni, tilos összerágni, vagy egyben lenyelni.

A homeopátiás anyagok élettani hatása, hogy leggyakrabban a kúra elkezdését követő 3-4. héten föllobanthatja bizonyos tüneteit. Ezek nem szoktak nagy gondot okozni, ha észlel is bármit, 3-4 nap alatt elmúlik a tünet.

Ha bármi gondot okozna, kérem jelentkezzen rendelésünkön.

A készítmények tárolása: fontos, hogy sugárzó készülékektől (pl. TV, rádió, mobiltelefon, mikrohullámúsütő) tartsuk távol. Alufóliában, vagy kapható speciális "réztasakban" tároljuk a műanyag homeopátiás üvegcséket, mivel a gyógyszer érzékeny részecskéi a sugárzás hatására lebomlanak. A golyócskák azonban ne érjenek közvetlenül fémhez sem (pl. kanál, fém fogtömés), ezért ajánlatos nyelv alatt elszopogatni.

 

 

 

 

 

2011. Homeopátia- és Allergia Centrum, 2012.
By Free joomla 1.7 Templates, buy professional virtual hosting